Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belli Oldu!

Ölenlerden kimlikleri kesinleşenlerin isimleri açıklandı

29.06.2016-11:58 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belli Oldu!

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde yaşanan terör saldırısında 36 kişi öldü, 147 kişi de yaralandı.. Saat 01. 30 itibari ile 4'ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi..

HİKAYELERİ YÜREK YAKTI.

Yusuf Haznedaroğlu, yer hizmetlerinde calışıyordu. Mesai bitimi evine gitmek için çıkarken patlama oldu.. Haznedaroğlu'nun 10 gün sonra düğünü vardı....

Tercüman olan Ertan An, evli ve bir çocuk babası. Gezdirdiği turistleri limana getirdiğinde patlamada can verdi. Eşi 6 aylık hamileydi..

Çağatay Çöl Kontuar görevlisiydi, 27 yaşındaydı....

51 yaşındaki taksici Mustafa Bayraklı.

KAHRAMAN GÜMRÜK MUHAFAZA MEMURU UMUT SAKAROĞLU

Atatürk Havalimanı'na saldıran teröristlerden birinin ateş ederek polis noktasını geçtiği ve gümrüklü sahanın kapısında Umut Sakaroğlu adlı Gümrük Muhafaza memurunun ateş etmesi üzerine de kendini patlattığı öğrenildi..

Edinilen bilgelere göre, teröristler üç ayrı noktadan Havalimanına saldırıya geçti. Ateş ederek ve el bombası atarak uçakların bulunduğu alana ulaşmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Teröristlerden birinin ateş ederek x-ray cihazlarının bulunduğu polis kontrol noktasını aşarak Gümrük Muhafaza memurlarının kontrolündeki sahaya geçmeye çalıştığı öğrenildi..

Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu'nun da bu sırada teröriste ateş ettiği ve yaraladığı ifade edildi. Yaralanan teröristin bunun üzerine üzerinde bomba düzeneğini infilak ettirdiği ve bu sırada Umut Sakaroğlu'nun şehit olduğu, bazı Gümrük muhafaza memurlarının da yaralandıkları öğrenildi..

Yer hizmetlerinde görevli olan evli çift Mahmut Çizmecioğlu ve Zeynep Çizmecioğlu da kayıplar arasında.

Bir otelde çalışan ve tercümanlık yapan Murat Güllüce, turistleri havalimanına getiriyordu.

Cenazeleri teşhis edilen diğer isimler ise; Sadık Petek (47) Mehmet Mert (30) ve Ethem Uzunsoy (43)....

Atatürk Havalimanı'nda dün gece gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden, havalimanında görev yapan 13 kişinin daha kimliği belirlendi.

IŞİD teröristlerinin gerçekleştirmiş olduğu kanlı saldırının ardından, havalimanında görev yapan 13 kişinin isimleri belirlendi.Buna göre Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu'nun cenazesi bugün Atatürk Havalimanı Camii'nden  ikindi Namazı  sonrası kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Bu arada hayatını kaybeden taksi  şoförü Mustafa Bıyıklı'nın cenazesi ise görev yaptığı taksi durağına getirilerek helalik alındı.

Hayatın kaybeden yer hizmetleri  (TGS) görevlilerinin adları ise şöyle; Mehmet Çizmecioğlu, Adem Kurt, Muhammet Eymen Demirci, Yusuf Teyfik Haznedaroğlu, Gülşen Bahadır, Çağlayan Çöl, Ercan Sebat, Abdülhekim Buğda, Mahmut Mert "
Hayatını kaybeden Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne bağlı taksi şoförlerinin adları ise şunlar: Mustafa Bıyıklı, Erol Eskisoy, Ali Zülfikar Yorulmaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal