FETÖ'nün Akşener Desteğinin Nedeni Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü tüm medya gücünü kullanarak Meral Akşener’i Temmuz ayında MHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturtmak için bütün gücüyle saldırıyordu. Siyaseti dizayn etme girişiminin arka planından 15 Temmuz darbesi çıktı.

18.07.2016-10:58 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) FETÖ'nün Akşener Desteğinin Nedeni Ortaya Çıktı
Fetullahçı Terör Örgütü tüm medya gücünü kullanarak Meral Akşener’i Temmuz ayında MHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturtmak için bütün gücüyle saldırıyordu. Siyaseti dizayn etme girişiminin arka planından 15 Temmuz darbesi çıktı. Amaç MHP’nin darbeye destek vermesiydi. Ancak yargı FETÖ’nün bu dayatmasını bozdu. 15 Temmuz darbesinin fos çıkmasıyla birlikte Akşener siyasetten tamamen silindi…
15 Temmuz darbesinin fos çıkması Meral Akşener'in hayallerinin de suya düşmesine neden oldu. Fetullahçı Terör Örgütü tüm medya gücünü kullanarak Meral Akşener'i Temmuz ayında MHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturtmak için bütün gücüyle saldırıyordu. Siyaseti dizayn etme girişiminin arka planından 15 Temmuz darbesi çıktı. Amaç MHP'nin darbeye destek vermesiydi. Ancak yargı FETÖ'nün bu dayatmasını bozdu. 15 Temmuz darbesinin fos çıkmasıyla birlikte Akşener siyasetten tamamen silindi.

AKŞENER: FETULLAHÇI POLİSLERİ SERBEST BIRAKACAĞIM

7 Haziran seçimlerinden hemen önce Fetullahçı Terör Örgütü medyasına çıkan Meral Akşener FETÖ'cü polisleri kastederek "İktidara geldiğimizde tutuklu polisleri serbes bırakacağım" demiş ve eklemişti "Fetullahçı değilim ama olsaydım gururla bunu söylerdim" diyerek örgüte desteğini saklamamıştı. Akşener FETÖ'nün kalesi olan polis kolejlerinin de yeniden açılacağı sözünü de vermişti.

FETÖ'CÜ TERÖRİSTLER MHP'NİN DESTEĞİNİ ALMAYI PLANLIYORDU

Gülen'in bir dönem yakınındaki isimlerden biri olan Hayati Küçük, 15 Temmuz FETÖ darbesi hakkında Sabah.com.tr'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı örgütün Meral Akşener ısrarının da altını çizen Hayati Küçük, "Fetullahçıların Meral Akşener ısrarının nedeni sanırım şimdi daha iyi anlaşılmıştır. Siyasi desteği ihtiyacı olan FETÖ'cü darbeciler Meral Akşener'i MHP Genel Başkanlığı koltuğunda görmek istiyordu. Belki de darbe sonrasında Meral Akşener'e önemli görevler verilecekti. Ancak kongre hayalleri yargıdan defalarca dönünce bu hayalleri suya düştü." dedi.

Kaynak: Sabah.com.tr
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal