En Kritik Soruyu Ahmet Hakan Sordu

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Rus büyükelçiye yapılan suikastı köşesine taşıdı ve en kritik soruyu sordu: İnsanın aklına "Çevik Kuvvet’te bundan kaç tane daha var acaba" şeklinde çok uğursuz bir soruyu getirmektedir.

21.12.2016-10:43 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) En Kritik Soruyu Ahmet Hakan Sordu
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, geçtiğimiz gün bir resim sergisinde konuşma yaptığı sırada uğradığı suikast sonucu öldürüldü.

Türk-Rus ilişkilerine zarar verilmek için yapılan bu alçak suikastı gerçekleştiren polis Mevlüt Mert Altıntaş hakkında yapılan aramalarda FETÖ bağlantısı çıktı.

GÖZÜNE ÇARPTIKLARINI MADDE MADDE AÇIKLADI
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, olaya ilişkin yaptığı gözlemlerini köşesinde "Alçak katile dair sekiz saptama" başlığında 8 madde şeklinde yazdı:

"RADİKAL İSLAMCI TAKLİDİ YAPIYOR"
BİR: Haşhaş çekmişlere özgü bir donukluğu, körü körüne inanmışlara özgü bir özgüveni, arkadan vuranlara özgü bir sinsiliği var.

İKİ: Halep konusunda kafası bozulmuş bir radikal İslamcıdan ziyade... Halep konusunda kafası bozulmuş bir radikal İslamcı taklidi yapıyor gibi.

ÜÇ: Kullandığı terminolojiyi kesinlikle içselleştirmemiş: Ne Allahu ekber deyişi bir şeye benziyor ne de Arapça telaffuzu...

"GERÇEKTEN FETÖ'CÜ VAR GİBİ"
DÖRT: Her taşın altında FETÖ’cü arayanlara ben de fena halde kıl oluyorum ama bu sefer bu taşın altında gerçekten bir FETÖ’cü var gibi...

BEŞ: Ağababaları tarafından “Öyle bir davran ki herkes seni radikal İslamcı sansın” diye tembihlenmiş gibi... O derece rolcü ve pozcu.

BİR POLİSİ İNTİHAR EYLEMCİSİ OLMAYA MOTİVE EDEBİLECEK TEK ÖRGÜT VAR, İNANCIM TAM
ALTI: Türk polis teşkilatında görev almış herhangi bir polisi, intihar eylemine göndermeye motive edebilecek tek örgütün mensubu olduğuna inancım tam.

YEDİ: Öldürülmeseydi ve konuşturulsaydı... Kesinlikle “Ben bir radikal İslamcıyım, Halep’teki katliamın intikamını aldım” diyecekti.

SEKİZ: İnsanın aklına "Çevik Kuvvet’te bundan kaç tane daha var acaba" şeklinde çok uğursuz bir soruyu getirmektedir. Kaynak:Hürriyet
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal