'Darbe Tiyatro' Diyenlere: Ne Tiyatrosu Lan Yavşaklar!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Türkiye'de insanları dehşete düşüren ve 200'de fazla kişinin ölümüne neden olan 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi için 'tiyatro oyunu' yorumları yapanlara çok sert çıktı.

19.07.2016-12:09 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) 'Darbe Tiyatro' Diyenlere: Ne Tiyatrosu Lan Yavşaklar!

Hakan, 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasını Recep Tayyip Erdoğan'nın başkan olmak için ortaya konan bir tiyatro oyunu olduğunu söyleyenlere çok sert bir şekilde tepki gösterip ağır konuştu.

ERDOĞAN ÖLSE TİYATRO DİYECEK YAVŞAKLAR VAR

"Tayyip Erdoğan ölse... Sırf başkan olmak için öldü abi' diyecek yavşaklar var" diyerek tepkisini ortaya koyan Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Karşıma geçmiş yılışık bir şekilde..."Ya bunların hepsi tiyatro... Hepsi gündem değiştirme... Hepsi başkanlık için..." demiyorlar mı? İfrit oluyorum. Tayyip Erdoğan ölse..."Sırf başkan olmak için öldü abi" diyecek yavşaklar var.

YAŞANAN ONCA ŞEYE RAĞMEN AĞZINI EĞENLER VAR

TRT basılmış... Bildiri okunmuş... Cunta ortaya çıkmış... F-16'lar tepede... Köprülerde katliam yapılmış... Meclis bombalanmış... Genelkurmay Başkanı rehin alınmış... Kuvvet komutanlarının akıbeti belirsiz hale gelmiş... Kimin kazanacağının belirsizleştiği anlar yaşanmış... Herif hâlâ ağzını eğerek... "Bunların hepsi tiyatro" diyor.

NE TİYAROSU ULAN YAVŞAKLAR

Buna karşı söylenecek sadece şu üç şey var:

BİR: Ne tiyatrosu ulan. Ne tiyatrosu be!

İKİ: Sensin tiyatro.

ÜÇ: Bi yürü git...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal