Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan O Vekile Sert Tepki! ''Yunan mı Ulan Bu''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam TRT ekranlarında katıldığı programda CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'a çok sert bir şekilde eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hüsnü Bozkurt'a ''Sen kimsin Yunan mı ulan bu kimi denize döküyorsun'' dedi.

15.04.2017-11:14 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan O Vekile Sert Tepki! ''Yunan mı Ulan Bu''

TRT canlı yayına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

‘’YUNAN MI ULAN BU’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekiline çok sert tepi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Seni Samsun’a Sivas’a Amasya ve Sakarya’ya sokmazlar. Sen ülkede hem demokrasi var diyeceksin hem de deniz dökeceğini söyleyeceksin? Türk’ü denize dökeceksin öyle mi? Sen kimsin, Yunan mı ulan bu! Sen kimi denize döküyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinin devamında Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyaseti bilmediği ve Hüsnü Bozkurt’un bu sözlerinden sonra ihraç edilmemesin büyük bir yanlış olduğunu söyledi.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt Ne Demişti?

Halk Arenası programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, skandal bir açıklama gerçekleştirmişti. Hüsnü Bozkurt program boyunca Evet oyu kullanacaklara tehtidler savurmuştu.

Referandumdan yüzde 65 oranında Hayır çıkacağını iddia eden Hüsnü Bozkurt’’ diyelim ki evet çıktı heveslenmeyin sizi ve yedi göbek sülaliniz izmir'den denize dökeriz diyerek skandal bir açıklama gerçekleştirmişti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal