Cumhurbaşkanı Erdoğan Noktayı Koydu! 'Hollanda Geç O İşleri...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'nın skandal tutumuna karşı çok sert açıklamalarda bulundu.

16.03.2017-16:05 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan Noktayı Koydu! 'Hollanda Geç O İşleri...'

Sakarya'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın faşist uygulamalarına bir kez daha tepki gösterdi. Avrupa'nın yaptıklarının bedelini ödeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Geri Kabul Anlaşması ile ilgili resti çekerek, "Bunlar vizelerin kaldırılması meselesinde söz verdiler tutmadılar. Şimdi geri kabul diyorlar. Ne geri kabulü, geç onları geç. Sen benim bakanımı Hollanda'ya sokmayacaksın. Benim topraklarım olan Başkonsolosluğa giriş izni vermeyeceksin, Bakanımın uçuş iznini iptal edeceksin sonra geri kabul diyeceksin. Siz bunları mı yaptınız. Sen atını itini benim vatandaşlarımın üzerine mi saldın, bunun bedelini ödeyeceksin." dedi

Hollanda'daki seçim sonuçlarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Rutte sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bil ki Türkiye gibi bir dostunu kaybettin. Neymiş seçimden sonra Başbakan'la yemek yiyebiliriz.Biz de böyle bir başbakan yok. Geç o işi. Sen kaybettin." ifadelerini kullandı.

İşte o konuşmadan satır başları...

"Düşmanın dize getiremediği, depremin yıkamadığı Sakarya terör örgütlerine ve onun destekçilerine hiç meydanı bırakır mı. Terör örgütleri nereye kaçarlarsa kaçsınlar, bunların peşindeyiz. Kovalıyoruz ve kovalayacağız. Terör örgütleri ve arkalarındaki güçler, FETÖ'cüler ülkemizin sınırları içinde ve dışarıda sıkıntıya sokmak için her türlü oyunu oynadılar. Askerimiz başarısız olsun diye DEAŞ'ından PKK'sına devreye soktular. FETÖ'yü de harekete geçirdiler. Pes ettireceklerini sandılar. Ama onlar bu milleti tanımıyor. Bu milletin neler yapabileceğini, gerektiğinde tüm hesapları nasıl altüst edebileceğini bilmiyorlar.

İSVEÇ BAŞBAKAN'I CAN DÜNDAR'I REZİL ETTİ

Neymiş Türkiye Avrupa'da seçim propogandası yapamazmış. Siz yapıyorsunuz. Bak İsveç'in Başbakanı, "Ben şu anda başka bir ülkeye gittim zaman beni içeri mi alacaksınız" dedi. Yine geçenlerde bir Alman televiyonunda eski bir Alman komiser, burada mahkum olan ve kaçıp Almanya'ya giden bir ajan terörist var ya (Can Dündar) onu rezil etti. Erdoğan'a diktatör demekle yanlış yapıyoruz dedi. "AB sürecinde biz sık sık görüşürdü" dedi.

GERİ KABUL RESTİ: GEÇİN O İŞLERİ

Bunlar vizelerin kaldırılması meselesinde söz verdiler tutmadılar. Şimdi geri kabul diyorlar. Ne geri kabulü, geç onları geç. Sen benim bakanımı Hollanda'ya sokmayacaksın. Benim topraklarım olan Başkonsolosluğa giriş izni vermeyeceksin, Bakanımın uçuş iznini iptal edeceksin sonra geri kabul diyeceksin. Siz bunları mı yaptınız. Sen atını itini benim vatandaşlarımın üzerine mi saldın, bunun bedelini ödeyeceksin.

EYY RUTTE SEÇİMİ KAZANDIN AMA...

Ey Rutte sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bil ki Türkiye gibi bir dostunu kaybettin. Neymiş seçimden sonra Başbakan'la yemek yiyebiliriz.Biz de böyle bir başbakan yok. Geç o işi. Sen kaybettin.

BİZDE DE YARGI BAĞIMSIZ

Avrupa'da bunu kim yapıyorsa ki Almanya bunların başını çekti. Onunla da bu işi konuşacağız. 4 bin 500 terörist listesi verdim, hiçbir şey yapmadılar.Bir ajan teröristi, Alman rezidansında bir ay sakladılar. Şimdi benden Alman Şansölyesi bunu benden istiyor. Bizde dedim yargı bağımsızdır. Sizin yargınız nasıl bağımsızsa bizimki de tarafsızdır. Ve sonunda mahkemeye çıktı, tutuklandı. Niye? Bu ajan terörist ya! Neymiş Alman vatandaşıymış. Ne vatandaşı olursa olsun. Eğer bu gizli ajanlık yapıyorsa bunun bedelini ödeyecek. Türkiye'nin yurtdışında 3 milyon seçmeni var. Bu da 30 milletvekili seçme gücünde bir nüfus demektir. Böyle bir güç nerede yok sayılabilir? Orada seçim çalışması yapanın sana ne zararı var? PKK her tarafı yakıp yıkıyor, onlar sana zarar vermiyor, kalkıyor Berlin'de çadır kurduruyorsun.

METİN FEYZİOĞLU'NA "HAYIR" TEPKİSİ

Bizimki diplomat, sen diplomatın önünü kesiyorsun. Ben onların hakkını aramazsam kimin hakkını arayacağım? Hayır propagandası yapanlara kapınızı açıyorsunuz. Hayır kampanyası yapmak üzere PKK ile Avrupa'da dolaşan ki, bunlardan biri de Türkiye Barolar Birliği başkanıdır, senin PKK ile yan yana olmanı kim nasıl anlatabilir? Kandil "hayır" diyor mu, PKK'nın başı "hayır" diyor mu, bölücü terör örgütü yandaşları "hayır" diyor mu? Kişi sevdikleriyle beraberdir.

ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA SİSTEM DEĞİŞECEK

Bu ülkenin sistem değişikliğiyle nasıl bir sıçrama yapacağını bunlar iyi biliyor. Onun için korkuları var. Biz göreve geldiğimiz zaman Türkiye'nin IMF'e borcu 23,5 milyar dolar. Bunlar iktidara geldi IMF'e borcu sıfırladılar. İstiyorlar ki, Türkiye IMF'in kapısında dilenci olarak kalsın. Bu onları rahatsız ediyor. Çatlasanız da patlasanız da 16 Nisan yeni bir sistem, lider ülke Türkiye'yi meydana getirecek.Bu CHP zihniyeti o zihniyet değil mi, onlar bizi 50 cente muhtaç edenler değil mi? Sen ne yapıyorsun ya, atları, itleri insanların üzerine salıyorsun.

YAZIKLAR OLSUN BUNLARIN DEĞERLERİNE

İnsan hakları, demokrasi, özgürlük dersi verirler değil mi; kendi çıkarları söz konusu olunca faşizmin en alasını sergilemekten kaçınmazlar. Bu yeni Nazizmdir. Ey Hollanda sen Srebrenitsa'da 8 bin kardeşimi katlettin, onu nasıl ifade edeceksin? Bunların cibilliyetini biliriz. Orada Boşnak kardeşlerimizi şehit ettiler. Hepsini yaktılar. Birçoğunun kabri bilinmez. Yazıklar olsun bunların demokratlığına, yazıklar olsun sizin AB değerlerinize, yazıklar olsun sizin hukukunuza.

AVRUPA BİRLİĞİ'NA BAŞÖRTÜSÜ TEPKİSİ

Avrupa Birliği Adalet Divanı bir açıklama yaptı, işverenlere diyor ki, isterseniz başörtülü çalışmak isteyenlere müsaade etmezsiniz. Hani inanç, din özgürlüğü? Bu kararı veren AB'nin mahkemesi. Bunlar Haçlı-Hilal mücadelesini başlattılar, başka izahı olamaz. Avrupa hızla 2. Dünya Savaşı öncesi günlere yuvarlanıyor.

KILIÇDAROĞLU YALAN SÖYLÜYOR

Sayın Kılıçdaroğlu yalan söylüyor. Meclis kapatılıyor diyor. Tam tersi meclis güçlendiriliyor. Bu zatın meclise, milletvekillerine, insanlara bakışı bu. Hem parlamenter sistemi savunuyor hem milletvekillerine hakaret ediyor. Dün ilk defa meydana çıkmış, 600 milletvekiline ne gerek var diyor, bu zatın meclise bakışı bu, hakaret ediyor. Dersini çalışmıyor bu!Ana muhalefet sistemden değil milletten korkuyor, biliyorlar ki 16 Nisan'dan sonra söz de karar da yetki de millete geçecek. Hakikate gözünü kapatan biri sanır ki 16 Nisan'dan sonra Türkiye batacak, halbuki 20 gelişmiş ülkeye baktığınızda çoğu başkanlık veya yarı başkanlık ile yönetiliyor. Gelişmiş ülkeler ağırlıklı olarak başkanlık veya yarı başkanlık sistemi ile yönetiliyor. Bizde tercihimizi başkanlık sisteminden yana kullanmak için sandık başına gidiyoruz. Biz Türkiye olarak kendi kültürümüze uygun bir yönetim modeli geliştirdik. Hukuk bilmeyen, anayasa nedir bilmeyenlerin hezeyanları budur. Görüyoruz ki milli demokratlar cumhurbaşkanlığı sisteminin yanında bölücüler ise karşısında yer alıyor. Hükümetin ömrü 16 ay olursa orada istikrar, güven olur mu? 1991 yılından 2002'ye kadar süren koalisyonlar döneminin ülkemize maliyeti 850 milyar dolardır. Bu seçim asıl gençler için önemli 16 Nisan sizin gününüz."

Kaynak: Haber 7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal