CHP İstanbul'u Kanser Ediyor! ''Büyükçekmece'yi Satıyorlar''

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Büyükçekmece'deki yeşillik alanları 160 milyona sattığı ortaya çıktı.

27.04.2017-10:38 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) CHP İstanbul'u Kanser Ediyor! ''Büyükçekmece'yi Satıyorlar''

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılan anayasa referandumunda kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi YSK’ya itirazda bulunmuştu. YSK itirazları reddedince çareyi Danıştay’a gitmekte bulmuşlar ancak oradan da sonra vazgeçmişlerdi.

Elindeki tüm imkânları kullanan Cumhuriyet Halk Partisi istediği sorunları çıkaramadı. Gezi parkı olayları ile önceden ülke içinde çıkan karışıklığa destek veren Cumhuriyet Halk Partisi şimdide kendi belediyesinin olduğu yeşillik alanlarını sesiz sedasız bir şekilde satmaya başladı.

AMAÇLARI ORMAN VE AĞAÇ DEĞİL EL ALTINDAN YER SATMAKMIŞ

Türkiye’de yaşanan gezi olaylarına destek çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek dayanağı ağaç ve ormanların tahrip olmasıydı.
Yaptığı söylemler ve uygulamalarının farklı olduğu gösteren Cumhuriyet Halk Patisi Büyükçekmece halkının betonlaşmaya karşı verdiği mücadeleyi engellediği ortaya çıktı.

Gündemi referandum tartışmaları ile meşgul etmeye çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece’de ihaleye çıkarılan parkı 160 milyon liraya sattı.
İhale şartlarından dolayı 40 milyon lira Cumhuriyet Halk Partisinin kasasına girecek. Kalan diğer rakam ise 14 ay içinde partiye tahsis edilecek.

GEZİ OLAYLARINDA DİREN BÜYÜKÇEKMECE DEMİŞLERDİ

Türkiye’de yaşanan gezi olayları sırasında Diren Büyükçekmece adıyla bir grup oluşturulmuştu. Gruptakiler Büyükçekmece’nin Gezi Parkı’nı sattırmayacağız diyerek eylem düzenlemişlerdi.
Yapılan bu eylemlere destek çıkan Cumhuriyet Halk Partisi şimdilerde ağaçlık olan bir bölümü rant elde etmek için sattığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal