Başbakan, Hükümeti Eleştiren CHP'li Vekili Güldürdü: Acele Etme Musa

Başbakan Yıldırım, TBMM'de 65. hükümetin programını açıklarken ulaşım alanında yapılan projeleri anlattı. Bu sırada Yıldırım ve CHP'li vekil Çam arasında esprili bir konuşma geçti.

24.05.2016-23:18 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Başbakan, Hükümeti Eleştiren CHP'li Vekili Güldürdü: Acele Etme Musa

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 65. hükümetin programını açıklarken ulaşım alanında yapılan projeleri anlattı. Bu sırada Yıldırım ve CHP'li vekil Musa Çam arasında esprili bir konuşma geçti.

ÇAM "İHALEYİ KİM ALDI?" DİYE SORDU

Yıldırım, Yavuz Selim Köprüsü'nün devamı niteliğindeki otoyolları anlatırken CHP İzmir Milletvekili Musa Çam yüksek sesle "İhaleyi kim aldı?" diye sordu.

YILDIRIM: MERAK EDİYORSANIZ KARA YOLLARINA MÜRACAAT EDİN

Yıldırım ise "Bakarsanız görürsünüz. Merak ediyorsanız Kara Yollarına müracaat edin kimin aldığını alırsınız." dedi.

"MUSA, MUSA ACELE ETME DAHA SİFTAH YENİ BAŞLADIK"

Açıklamalarına itirazların devam etmesi üzerine Binali Yıldırım, "Musa, Musa acele etme daha siftah yeni başladık. Niye sabırsızlanıyorsun? Bekle. Daha çok muhabbetimiz olacak" ifadelerine yer verdi.

"Haydar merhaba"

Binali Yıldırım, hızlı trenden bahsettiği sırada kendini eleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'a "Haydar merhaba. Merhaba. Hazırlığını iyi yap. Senle işimiz var. Haydar dinle, sabret" dedi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal