Akıllanmadılar! Hürriyet'ten Yeni Operasyon! Bu Kez Hedef Özel Harekat!

Hürriyet Karargah Rahatsız' manşetinden sonra bir skandal habere daha imza attı. Bu kez hedef Polis Özel Harekât oldu.

06.03.2017-15:00 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Akıllanmadılar! Hürriyet'ten Yeni Operasyon! Bu Kez Hedef Özel Harekat!

Özel Haber | Furkan Hasdemir

Hürriyet referandum öncesinde devletin kurumlarına yönelik 'Kışkırtıcı' haberlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde attığı 'Karargah Rahatsız' manşetiyle orduya darbe gazı vermeye kalkan Hürriyet, bu kez son Polis Özel Harekat'ı hedef aldı.

ASKER VE POLİSİ KARŞI KARŞIYA GETİRİCİ BİR DİL KULLANDILAR

Bir ev baskınında öldürüldüğü iddia edilen ve mahkemesi devam eden Dilek Doğan'ın görülmeye devam eden davasına kışkırtıcı bir dille müdahil olan Hürriyet, haberde kullandığı dil ile devletin iki güvenlik gücü olan Asker ve polisi ayrıştırıyor. Hürriyet'in asker ve polisi karşıya karşıya getirici bir dil kullandığı gözlerden kaçmadı.

Hürriyet haberin spotunda Polis Özel Harekât'ı kötü karakter ilan ederken, “Silindi” denilen polis kamerası kayıtları jandarma tarafından kurtarıldı." ifadesiyle devletin iki güvenlik gücü olan polis ve jandarmayı karşı karşıya getiriyor.

İşte haberin özet kısmının hurriyet.com.tr'deki ekran görüntüsü:

HABER BYLOCK AKLAYICISI İSMAİL SAYMAZ İMZASI TAŞIYOR

Öte yandan bir başka ilginç durum ise Hürriyet'in Polis Özel Harekatı hedef alan bu operasyon haberi, Hürriyet'in yaptığı haberle Bylock'u akladığı iddia edilen muhabiri İsmail Saymaz'a ait.

Hürriyet'in bu haberinin son zamanlarda terörle mücadelede etkin rol oynayan Polis Özel Harekât'ı yıpratmaya yönelik olduğu iddia ediliyor.

OPERASYONUN İKİNCİ AYAĞI SOSYAL MEDYADA DEVAM ETTİ

Haber kısa zamanda Twitter'da TT listesine girdi. Hürriyet'in bu operasyonel haberinin ardından Twitter'da Polis Özel Harekât'a yönelik bir karalama kampanyası başlatıldı.

Kaynak: Haber365


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal