Ekonomi Haberleri

BORSA

Bist100 10045.74₺ % -0.37 Düşük : 10,036.81₺ Yüksek : 10,132.88₺
Dolar 32,46₺ % 0,21 Düşük : 32.30₺ Yüksek : 32.48₺
Euro 34,67₺ % 0,25 Düşük : 0.00₺ Yüksek : 34.69₺
Gram Altın 2.504,53₺ % 1,55
Çeyrek Altın 4.082,34₺ % 1,04
Döviz Cinsi Alış ₺ Satış ₺
Euro Euro 34.67 ₺ 35.01 ₺
ABD Doları ABD Doları 32.46 ₺ 32.79 ₺
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40.52 ₺ 40.93 ₺
İsviçre Frangı İsviçre Frangı 35.29 ₺ 35.64 ₺
Japon Yeni Japon Yeni 0.21 ₺ 0.21 ₺

Döviz Çevirici

1000 TL'niz Geçen Hafta Ne Oldu?
  • 962,97 ₺ %-3,70 BIST
  • 1013,67 ₺ %1,37 DOLAR
  • 1032,93 ₺ %3,29 EURO
  • 1000,00 ₺ %0,00 ALTIN
Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temalı Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada çiftçilere yönelik peş peşe müjdeler verdi ve tarım sektörüne yönelik desteklerin artırıldığını duyurdu.
Başkan Erdoğan'dan çiftçilere büyük müjde: Kredi l...

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde...

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, 7 gün sonra tarihi zirvesini yenilemeyi başardı. Bankacılık endeksindeki yükseliş yüzde 3’ün üzerine kadar çıktı.
Borsa İstanbul rekor tanımıyor: BIST 100 endeksi t...

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, 7 gün sonra tarihi zirvesini yenilemeyi ba...

TÜİK’in açıkladığı verilere göre Türkiye’de Nisan ayında 75 bin 569 konut satışı gerçekleşti. Söz konusu rakamlar son 3 yılın en düşük seviyesi olarak gerçekleşti.
Konut sektöründe durgunluk devam ediyor: Son 3 yıl...

TÜİK’in açıkladığı verilere göre Türkiye’de Nisan ayında 75 bin 569 konut s...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Piyasa Beklenti Anketi sonuçlarını duyurdu. Ankete göre, yıl sonu enflasyon beklentisi, bir önceki anket döneminde yüzde 44,16 iken, bu anket döneminde yüzde 43,64 oldu. Yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 38,78 TL seviyesine geriledi.
Merkez Bankası yeni anketi duyurdu: Yıl sonu dolar...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Piyasa Beklenti Anketi sonuçları...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılının ilk çeyreğine ait işsizlik rakamlarını duyurdu. TÜİK’e göre yılın ilk çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre 0,1 puan gerileyerek yüzde 8,7 oldu.
TÜİK açıkladı: Yılın ilk çeyreğindeki işsizlik rak...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılının ilk çeyreğine ait işsizlik r...

Altın yatırımcılarının ve düğün hazırlığında olanların gündeminde yer alan altın fiyatları hakkındaki tüm detaylar 17 Mayıs 2024 tarihli bültenimizde yer alıyor. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın yükseldi mi, düştü mü? İşte 17 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları…
Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ve çeyr...

Altın yatırımcılarının ve düğün hazırlığında olanların gündeminde yer alan...

Yurt dışından getirilen cep telefonlarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe girdi. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, vergi kaybı ve kaçağını önlemek amacıyla alınan bu kararla, hediyelik eşya statüsünde veya beyana aykırı şekilde yolcu beraberinde getirilen ikinci cep telefonlarının maktu vergileri ödenerek teslim edilmesi uygulaması sona erdi.
Cep telefonlarına yeni düzenleme: Vergi kaçağına s...

Yurt dışından getirilen cep telefonlarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe...

Yabancı yatırımcıların Türk varlıklarına ilgisi her geçen gün büyüyor. Alınan bilgilere göre, 10 Mayıs haftasında yabancı yatırımcılar tarafından 2,83 milyar dolarlık alım gerçekleşti. İşte ayrıntılar…
Yabancı yatırımcılardan Türkiye’ye rekor ilgi: Tür...

Yabancı yatırımcıların Türk varlıklarına ilgisi her geçen gün büyüyor. Alın...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 10 Mayıs haftasında bir önceki haftaya göre 7 milyar 547 milyon dolarlık artış göstererek toplamda 134 milyar dolar 402 milyon dolara yükseldi. Bu rakam son 3 yılın en yüksek rezerv artışına tekamül ediyor.
Merkez Bankası güncel rezervleri açıkladı: Son 3 y...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 10 Mayıs haftasında bir önceki h...

Geçtiğimiz günlerde köprü ve otoyollara gelen zam sonrasında Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam yapıldı. Yüzde 40’lık zam sonrasında ortalama geçiş ücreti 112 lira oldu.
Köprü ve otoyollardan sonra Avrasya Tüneli’ne de z...

Geçtiğimiz günlerde köprü ve otoyollara gelen zam sonrasında Avrasya Tüneli...

Son günlerde yatay bir seyir izleyen döviz kurunda ne zaman hareketlilik yaşanacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Öte yandan ünlü ekonomistten dolar konusunda önemli uyarılar geldi. Peki Dolar ve euro kaç TL 16 Mayıs 2024? İşte sorunun yanıtı…
Ünlü ekonomistten dolar uyarısı: Dolar ve euro kaç...

Son günlerde yatay bir seyir izleyen döviz kurunda ne zaman hareketlilik ya...

Geçtiğimiz yılın başında yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra uygulanan mücbir sebep düzenlemesinin uzatılma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat: Resmi Gazete’...

Geçtiğimiz yılın başında yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra uygulan...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağı konusuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. İşte detaylar…
Bakan Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması: Temmuz’...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete Temmuz ayınd...

Emekli maaşları için Temmuz ayında yapılacak zam hesaplamaları, son aylarda yaşanan enflasyon verilerine dayanıyor. Enflasyonun son dönemde artmasıyla birlikte, emeklilere yapılacak zamların miktarı ve detayları da merak konusu haline geldi. 16 milyon emekliyi ilgilendiren bu düzenleme, hem emekliler hem de ekonomi uzmanları tarafından yakından takip ediliyor.
Emekli maaşlarında Temmuz zam hesaplamaları: Son d...

Emekli maaşları için Temmuz ayında yapılacak zam hesaplamaları, son aylarda...

Emekliler, enflasyona karşı eriyen maaşlarının iyileştirilmesi için Temmuz ayında refah payı alıp almayacaklarını merak ediyor. 16 milyon emeklinin gözü emekli maaşı haberlerinde. Peki Emekli maaşı ne kadar olacak 2024? Temmuz’da emekliye refah payı gelecek mi? İşte detaylar…
Emekli maaşı ne kadar olacak 2024? Temmuz’da emekl...

Emekliler, enflasyona karşı eriyen maaşlarının iyileştirilmesi için Temmuz...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, piyasadaki dengesizlikleri gidermeyi hedefleyen Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler sürüyor. 23 maddeden oluşan bu teklif, fahiş fiyat artışları ve stokçuluğa yönelik sert cezalar içeriyor.
TBMM'de fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele teklif...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, piyasadaki dengesizli...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamu kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanılması için yeni tedbirlerin alınacağı müjdesi verildi. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde vergi harcamalarının gözden geçirilmesi, kayıt dışı ekonomi ile mücadele ve kamu kaynaklarının daha etkin kullanımı gibi hedefler doğrultusunda önemli adımlar atılacak.
Vergi denetimlerinde yenilik: Kayıt dışı ekonomiyl...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamu kaynaklarının daha et...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin ekonomik durumu ve sosyal politikalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, enflasyon verilerinin olumlu seyrettiğini belirterek, asgari ücret ve emeklilerle ilgili konularda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Bakan Işıkhan'dan enflasyon değerlendirmesi: Asgar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin ekonomik durum...

Fitch Ratings'ten Türkiye ekonomisine ilişkin önemli bir açıklama geldi. Kredi değerlendirme kuruluşu, Türk borç sermaye piyasalarının yatırımcı güvenindeki artışla canlanma yaşadığını belirtti. Fitch'in değerlendirmesi, Türkiye'nin devlet finansmanı, fon çeşitlendirme hedefleri ve İslami finans geliştirme odaklı politikalarının, önümüzdeki iki yıl boyunca ülkenin borç sermaye piyasası ihraçlarını şekillendirmeye devam edeceğini öngörüyor.
Fitch'in değerlendirmesi: Türkiye'nin dirençli fin...

Fitch Ratings'ten Türkiye ekonomisine ilişkin önemli bir açıklama geldi. Kr...

Maliye, vergi kaçakçılığı ve sahte fatura kullanımıyla mücadele kapsamında önemli bir adım attı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla harekete geçen Maliye müfettişleri, ülke genelinde sahte fatura kullanımına ilişkin geniş çaplı bir inceleme başlattı. Bu kapsamda, 50 ilde sahaya inen 230 vergi müfettişi, toplamda 17 milyar liralık sahte fatura üzerinde detaylı bir inceleme başlattı.
Vergi kaçağı ve sahte fatura incelemesi: Maliye 17...

Maliye, vergi kaçakçılığı ve sahte fatura kullanımıyla mücadele kapsamında...

Bugün enerji sektöründe önemli bir değişiklik yaşandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) aldığı bir kararla, akaryakıt istasyonlarında farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin aynı fiyata satılması uygulaması başladı. Bu kararın yürürlüğe girmesiyle birlikte, ülke genelinde 13 bin bayide fiyat güncellemesi yapıldı.
Enerji piyasasında devrim: Akaryakıtta tek fiyat u...

Bugün enerji sektöründe önemli bir değişiklik yaşandı. Enerji Piyasası Düze...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Türkmenistan doğal gazının Azerbaycan ve Gürcistan üzerinden Türkiye'ye ulaştırılması için bir mutabakata varıldığını duyurdu.
Türkiye’den 2 yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayr...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Türkmenistan doğal gazının Azer...

Döviz ve petrolün hareketlenmesiyle beraber akaryakıt fiyatlarında da son haftalarda güncellenmeler yaşandı. Araç sahipleri benzin ve motorinin güncel fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki benzin ve motorin fiyatları 14 Mayıs 2024 kaç TL? İşte detaylar…
Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin ve motori...

Döviz ve petrolün hareketlenmesiyle beraber akaryakıt fiyatlarında da son h...

SSK, Bağkur ve memur emeklisinin merakla beklediği Temmuz zammı öncesinde Merkez Bankası’nın enflasyon tahminini yükseltmesi hesaplamaları kızıştırdı. Vatandaşlar zam hesaplamalarını yoğunlaştırdı. İşte detaylar…
Hesaplamalar giderek hızlanıyor: En düşük emekli m...

SSK, Bağkur ve memur emeklisinin merakla beklediği Temmuz zammı öncesinde M...

Rekabet Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarının sahibi Frito Lay Gıda’ya rekabeti engellemek nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Rekabet Kurulu açıkladı: Cips firması Frito Lay’e...

Rekabet Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Lays, Ruffles, Doritos, Cheet...

Bu hafta Meclis’e gelecek olan teklife göre kripto para varlıklarında bazı işlemlerin yasaklanması bekleniyor.
Kripto para yatırımcıları dikkat: O işlemler artık...

Bu hafta Meclis’e gelecek olan teklife göre kripto para varlıklarında bazı...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve ekibi, bu hafta yeni teknik direktörü takımın başına getirmeye çalışacak. Siyah beyazlıların Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ile görüştüğü Şenol Güneş’in daha ön planda olduğu belirtiliyor.
Beşiktaş’ta yeni hoca mesaisi: İki isimden birisi...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve ekibi, bu hafta yeni teknik direktörü takımı...

Haftanın ilk işlem gününde değer kaybıyla başlayan altın fiyatları haftanın ikinci gününde yönünü yukarı çevirdi. Yatırımcılar Ons ve gram altındaki son durumu merak ediyor.
Altın yatırımcıyı sevindirmeye başladı: Ons ve gra...

Haftanın ilk işlem gününde değer kaybıyla başlayan altın fiyatları haftanın...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan’ın telaffuz ettiği manşet enflasyon terimi sosyal medyada gündem oldu. Manşet enflasyon hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Manşet enflasyon nedir, ne demek? Manşet Enflasyon olunca ne olur? İşte soruların yanıtı…
Manşet enflasyon nedir, ne demek? Manşet enflasyon...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan’ın telaffuz...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Katar Ekonomik Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Karahan, Türkiye'nin ekonomik görünümü ve enflasyon beklentileri hakkında umut verici mesajlar verdi. Özellikle enflasyonla ilgili yaptığı değerlendirmeler, piyasalar ve vatandaşlar için olumlu bir hava yarattı.
Son Dakika! TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon müj...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Katar Ekono...

Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, 2024 yılı kurban bedel fiyatlarının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu. Bu açıklama, Kızılay'ın geleneksel olarak düzenlediği vekaletle kurban kesim kampanyasının yeni yılına yönelik önemli bir bilgilendirme niteliği taşıyor.
Bayrama günler kala: Kızılay 2024 yılı kurban bede...

Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, 2024 yılı kurban bedel fiyatlarının yur...

Son dönemde birçok işletme, post cihazlarının bozuk olduğunu veya çalışmadığını öne sürerek müşterilerden IBAN üzerinden ödeme yapmalarını talep ediyor. Ancak, bu yöntemin yaygınlaşması, ciddi vergi kaçakçılığına yol açtığı gerekçesiyle yetkililerin dikkatini çekti. Vergi kaçıran işletmeler ve onlara IBAN kiralayanlar ağır cezalarla karşı karşıya kalacak. Üstelik bu cezalar sadece işletmeleri değil, aynı zamanda IBAN’a ödeme yapan müşterileri de kapsayacak.
Kanun dışı! IBAN ile ödeme yapanlara ağır cezalar...

Son dönemde birçok işletme, post cihazlarının bozuk olduğunu veya çalışmadı...

Dolar ve euro fiyatlarının haftanın ikinci işlem gününde ne durumda olduğu sorusu yatırımcıların yanıt beklediği sorular arasında yer alıyordu.
Dolar ve euro fiyatlarında son durum: 14 Mayıs rak...

Dolar ve euro fiyatlarının haftanın ikinci işlem gününde ne durumda olduğu...

Kurban Bayramı’nın idrak edilmesine 1 aydan az bir süre kaldı. Ramazan Bayramı’nda ikramiye alan emekliler ise Kurban Bayramı ikramiye ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. Peki Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? 2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu? İşte soruların yanıtları…
Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatac...

Kurban Bayramı’nın idrak edilmesine 1 aydan az bir süre kaldı. Ramazan Bayr...

Borsa İstanbul yeni haftaya yükselişle başladı. BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,32 oranında yükselerek 10.251,22 puana ulaştı.
Borsa haftaya yükselişle başladı: Analistlerden ön...

Borsa İstanbul yeni haftaya yükselişle başladı. BIST 100 endeksi, haftaya y...

Altın fiyatları, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı yükselişin ardından yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasalar güncel altın fiyatları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. İşte altın fiyatlarında son durum…
Altın fiyatları yatırımcıyı üzdü: Gram ve çeyrek a...

Altın fiyatları, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı yükselişin ardından yeni ha...

Son dönemde alınan vergi kararlarının mevduat faizlerine etkisi gündemde. Türkiye'de mevduat ile katılım hesaplarında uygulanan stopaj oranlarının artırılması, beklenmedik bir sonuç doğurdu. Mevduat faizlerindeki düşüş, mevduat sahiplerini endişelendiriyor. Bu yılın başlarında alınan kararlar doğrultusunda, özellikle TL cinsinden mevduat hesaplarına uygulanan stopaj oranlarında artış yaşandı. Bu artış sonrasında, bankaların uyguladığı faiz oranlarında düşüş yaşandı.
Mevduat faizlerindeki düşüş endişe yaratıyor: Mevd...

Son dönemde alınan vergi kararlarının mevduat faizlerine etkisi gündemde. T...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği altın alımlarıyla uluslararası finans piyasalarında dikkat çekti. Dünya genelinde 10 önemli merkez bankasının yer aldığı bir listede TCMB, 30 ton altın alımıyla başı çekti.
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, 30 ton altın a...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), yılın ilk çeyreğinde gerçekleşti...

Milyonlarca emekli, yeni dönem maaşlarını merakla bekliyor. Emekli maaşlarında yapılacak zammın detayları netlik kazanmaya başladı. Sosyal Güvenlik Müşaviri Yılmaz'ın açıklamalarına göre, kamuoyunda 3 farklı formül üzerinde yoğunlaşılıyor: taban maaşın artırılması, refah payı ve kök maaşa seyyanen zam. Yapılacak düzenlemede en güçlü beklenti, en düşük emekli maaşlarının 12.500 TL - 15.000 TL seviyelerine getirilmesi ve SSK, Bağkur, memur emeklilerinin maaş farklarının %25 civarında eşitlenmesi.
Milyonlarca emeklinin gözü Türkiye'de: Yeni maaşla...

Milyonlarca emekli, yeni dönem maaşlarını merakla bekliyor. Emekli maaşları...

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) halka arz onayı verdiği Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. halka arz talep toplama işlemleri merak ediliyor. Peki Hareket Proje halka arz talep toplama ne zaman? Hareket Proje halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? İşte soruların yanıtı…
Hareket Proje halka arz talep toplama ne zaman? Ha...

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) halka arz onayı verdiği Hareket Proje Taş...

Haftanın ilk gününde altın fiyatları stabil seyirde: Gram altın 2.438 TL, çeyrek altın 4.022 TL seviyesinde seyretti.
13 Mayıs altın fiyatları : Gram ve çeyrek altın ka...

Haftanın ilk gününde altın fiyatları stabil seyirde: Gram altın 2.438 TL, ç...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mayıs ayına ait yaşlı ve engelli aylığı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını bildirdi. İşte detaylar…
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu: Yaşlı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mayıs ayına ait yaş...

Bayram ikramiyesi için geri sayıma geçen milyonlarca emekli için kritik bir detay ortaya çıktı. Buna göre SGK’dan gelir ve maaş alanlar da bayram ikramiyesi alabiliyor. İşte detaylar…
Emeklilik arifesinde olanlar dikkat: Bayram ikrami...

Bayram ikramiyesi için geri sayıma geçen milyonlarca emekli için kritik bir...

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatının belli olduğunu açıkladı. İşte detaylar…
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu: 2024 yılı yaş ça...

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatının belli olduğunu a...

Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılacak olan zam konusunda tartışmalar devam ediyor. Merkez Bankası’nın enflasyon tahminini yukarı yönlü revize etmesinin ardından hesaplamalar yeniden başladı. Öte yandan Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'dan konu hakkında bir açıklama geldi. İşte detaylar…
Merkez Bankası tahmini yükseldi zam hesaplamaları...

Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılacak olan zam konusunda tartı...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yapılan toplu sözleşme doğrultusunda memur ve memur emeklisinin temmuz zammının yüzde 20'ye ulaşacağını duyurdu. Ancak Yalçın, asıl önemin enflasyonun kontrol altına alınması olduğunu vurgulayarak, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Merak edilen sorunun yanıtı geldi: Memur ve emekli...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yapılan toplu sözleşme doğrultusunda me...

Haftayı değer kaybıyla noktalayan döviz kurları yatırımcıların gündeminde yer alıyor. 11 Mayıs 2024 dolar, euro ve diğer döviz kuru fiyatlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki 11 Mayıs 2024 dolar ve euro fiyatı kaç TL? İşte detaylar…
Dolarda her şeyin değişeceği tarih belli oldu: 11...

Haftayı değer kaybıyla noktalayan döviz kurları yatırımcıların gündeminde y...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek olan gençlere ödenecek olan evlilik kredisinin ilk ödeme tarihini duyurdu. Bakan Göktaş, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak." dedi.
Bakan Göktaş duyurdu: Evlilik kredisinde ilk ödeme...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek olan...

Info

Ekonomi Haberleri, Son Ekonomi Gelişmeleri, Ekonomide Son Dakika Haberleri, Güncel Piyasa Bilgileri, Borsa Haberleri ve İş Dünyası Haberler haber365.com.tr'de