Donald Trump'tan ŞOK Açıklama! Artık Eve Dönsünler!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ortak bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

13.04.2017-09:47 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Donald Trump'tan ŞOK Açıklama! Artık Eve Dönsünler!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump NATO Genel sekreteri Jens Stoltenberg ilr bir görüşme gerçekleştirdi. Donald Trump ve Jens Stoltenberg’in görüşmesinden sonra ortak bir basın toplantısı yapıldı. Yapılan toplantının detayları şu şekilde:

‘’ SURİYE’DE ACIMASIZ BİR İÇ SAVAŞ VAR’’

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump: Suriye’de çok acımasız bir iç savaş yaşanıyor. Beşar Esed bir kasap. Artık Suriyeli mültecilerin evine dönme zamanı gelmiştir. Amerika Birleşik Devletlerinin Suriye’de Esed rejmine yaptığı saldırı doğrudur. Ancak Rusya Suriye’nin kimyasal silah kullandığını biliyordu bunu bilmediğini mi düşünüyorsunuz?

SURİYE'DE MASUM ÇOCUK VE SİVİLLER KATLEDİLİYOR

Suriye’de küçük çocuklar masum insanlar ve siviller katlediliyor. İnsan hayatına ne zarar veriyorsa bu reddedilmelidir.

Diğer yandan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Rusya’da dâhil olmak üzere herkesle iyi geçinmek istediğini söyledi.

‘’ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMALIYIZ’’

NATO Genel sekreteri Jens Stoltenberg ise konu hakkında şunları dile getirdi: Terörle mücadele konusunda NATO elinden gelenin daha fazlasını yapmalıdır. Hepimiz bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal