Azerbaycan'dan İran'a Savaş Tehditi: Haritadan Sileriz!

Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Esedov, İran’ın hiçbir zaman Azerbaycan'ın iç işlerine karışamayacağını söyledi. Milletvekili Hesenguliyev ise İran’ın Azerbaycan’a hücum etmesi durumunda, İran’ın haritadan silineceği tehditinde bulundu.

30.12.2016-23:41 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Azerbaycan'dan İran'a Savaş Tehditi: Haritadan Sileriz!
Azeri Apa Haber Ajansı'nın haberine göre, Milletvekili Kudret Hesenquliyev Azerbaycan Milli Meclisi'nin bugün yapılan oturumunda İsrail Başbakanı'nın Bakü’ye seferinden sonra İran'ın Azerbaycan'a karşı sergilediği tehditkar açıklamaların cevapsız kalmaması gerektiğini söyledi.

Hesenguliyev, İran Savunma Bakanı'nın "Azerbaycan'ın İsrail'le yaklaşmasına tahammül edemeyiz’’ açıklamasına karşın, İran'ın Azerbaycan'a karşı daha da sertleşmesinin büyük sorunlara yol açacağını söyledi. 

"İRAN AZERBAYCAN'A SALDIRIRSA HARİTADAN SİLİNİR"

Hesenguliyev, İran’ın Azerbaycan’a hücum etmesi durumunda, İran’ın haritadan silineceğini ve yerinde 5 devlet oluşacağını söyledi.

Milletvekilinin açıklamasının ardından, Azerbaycan Meclis başkanı Oktay Esedov, İran'in hiçbir zaman Azerbaycan'ın iç işlerine karışamayacağını vurgulayarak: "İran Cumhurbaşkanı da Ermenistan'ı ziyaret etti, biz onlara karşı bildiri verdik mi? Onun için herkes birbirine karşılıklı saygı göstermelidir "dedi.

Kaynak: Akşam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal