Almanya'dan İlginç Uyarı! Hayırdır Ne Biliyorsun Almanya

Almanya Dışişleri Bakanlığı Türkiye'ye gidecek vatandaşlarını uyardı.

21.04.2017-09:31 - (Son Güncelleme: 29.04.2017-18:54) Almanya'dan İlginç Uyarı! Hayırdır Ne Biliyorsun Almanya

Almanya Dışişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde seyehat ve güvenlik uyarsında bulundu. Türkiye’de 16 Nisan referandumuna dikkat çekilerek şu bilgiler paylaşıldı:

ALMANYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

''Türkiye’de 16 Nisan 2017’de gerçekleştirilen anayasa değişikliği referandumu yapıldı. Gösteri ve büyük toplantıların olmaması mümkün değildir. Seyahat edecek kişiler siyasi gösteri ve büyük kalabalıklardan uzak durmasını tavsiye ediyoruz.''

Almanya'nın bu uyarısı akla Gezi'yi fonlayan Soros’un yeniden gözünü Türkiye'ye dikmesini getirdi. CNN ve BBC araçlarının taksim meydanında konuşlandığı ve ikinci gezi iddialarının sosyal medyada dolaştığı şu günlerde Almanya'nın bu çağrısı manidar bulundu.

Yahudi Asıllı iş adamı Soros Türkiye’ye birtakım uygulamalar yapmayı planlayarak ortalığı karıştırmayı çalışmıştı. İşte o uygulamalardan birkaçı:

''OHAL'İ BİTİRİN’’

HWR Türkiye’de OHAL’i, bitirin başlıkları attı. İdamın gelmesini istemeyen ve OHAL’i siyasi baskı olarak gösteren HDW ülkede kargaşa çıkarmak için elinden geleni yaptı.

''SANDIĞIN HÜKMÜNÜ GEÇERSİZ’’

Son olarak HWR Türkiye direktörü Emma Sinclair-Webb referandumdaki mühürsüz zarflarla ilgili bir yazı yazmıştı. Yer verilen yazıda sandığın hükmünün geçersiz sayılması gerektiği belirtilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal