ABD'de Şok İddia! Protestoculara 2500 Dolar Maaş

Cumhuriyetçi Donald Trump'ın ABD'nin 45. başkanı seçilmesinden sonra yapılan protesto gösterilerine katılanlara ayda 2.500 dolar ödeme yapıldığı öne sürüldü.

19.01.2017-14:32 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) ABD'de Şok İddia! Protestoculara 2500 Dolar Maaş

Amerika'da Donald Trump'ın seçimleri kazanmasından sonra ülkede yüzlerce protesto eylemi yapılmıştı. Meydanlara dökülen Amerikalılar, sokakları savaş alanına çevirmişti. Protesto eylemleriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Washington Times gazetesinin haberinde, Demand Protest adlı şirketin onlarca kentte Trump karşı protestolara katılanlara 2.500 dolara kadar ödeme yapıldığını öne sürdü.

EYLEM YAPANA MAAŞ

Bunun yanı sıra göstericilere katıldıkları her eylemde saat başına 50 dolar ödeme yapıldığı belirtilen haberde, göstericilerin 'maaş' alabilmek için yılda en az altı eyleme katılmak zorunda oldukları vurgulandı. Daha önce protestolardan bazılarının Demokrat başkan adayı Hillary Clinton'a sempatisini gizlemeyen yatırımcı George Soros'un sponsorluğunu yaptığı gruplar tarafından organize edildiği belirtilmişti.

TRUMP BEYAZ SARAYA ÇIKIYOR

Trump, yarın başkent Washington'da düzenlenecek görkemli bir devir-teslim töreniyle görevi Başkan Barack Obama'dan resmen devralacak.

 

Kaynak: Haber7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal