ABD Açıklama Yaptı! Askeri Müdahale Geliyor

Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanı James Mattis Suriye'de yapılan kimyasal saldırı ihlaline karşı, askeri müdahalenin yapılacağını söyledi.

12.04.2017-09:59 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) ABD Açıklama Yaptı! Askeri Müdahale Geliyor

Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanı James Mattis Suriye konusuyla ilgili açıklama yaptı.

Savunma Bakanı James Mattis Suriye’de Esed rejiminin İdlib’te kimyasal silah kullandığı ve bundan yana hiçbir şüphelerinin olmadığını söyledi.

Mattins, Suriye’nin yapmış olduğu kimyasal saldırının önüne geçilmesi için en etkili yöntemin askeri müdahale olduğunu belirtti.

ESED KİMYASAL SALDIRI YAPTI

Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanı Mattis Pentagonda düzenlediği basın toplantısında şu ifadelerde bulundu. Suriye’de Esed rejimi 6 Nisan’da Shairat Hava Üssüne füze saldırısı düzenledi. Gerçekleştirilen bu saldırının ardından istihbarat raporlarını gözden geçirdim. Suriye rejiminin saldırı yapması ve bu saldırı da kimyasal kullanmasından hiçbir şüphemiz yok ve kalmamıştır.

 ABD SEYİRCİ KALMAYACAKTI

Suriye’de yapılan kimyasal saldırıdan sonra Başkan Donald Trump’a askeri girişimler konusunda önerilerde bulundum. Bu olay sonrası, birkaç gün bazı müttefiklerimiz ile görüştük. Suriye rejimi defalarca ihlal yapmıştır. Bu yüzden almış olduğunun kararını askeri güç kullanmanın en etkili yöntem olduğu kararını aldık.

Esed’in gerçekleştirmiş olduğu bu ihlallere karşı Amerika Birleşik Devletleri pasif ve seyirci asla kalmayacaktır.

 


 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal